Marita Timonen yhdistyksen toiminnajohtajaksi

Olen Marita Timonen, Nousevan mielen uusi osa-aikainen toiminnanjohtaja. Nouseva mieli on kaikkien psykoosin kokeneiden etujärjestö. Hiljattain yhdistys sitoutui edistämään dialogista tapaa nähdä ja kohdata psykoottinen ihminen. Haluan tehdä työtä yhdistyksen linjan mukaisesti ja palvella jäsenistöä.

Viimeisten viikkojen aikana olen perehtynyt yhdistyksen toimintaan ja pikkuhiljaa aloittelen tehtäviäni. Niistä yhtenä on syksyllä ilmestyvän Poutapilvi-lehden toimittaminen. Mielelläni otan lehteä varten vastaan materiaalia jäseniltä. Ota yhteyttä, jos mielessä pyörii jokin aihe, josta haluaisit kirjoittaa. Kuvia ja runoja voi lehteen myös tarjota.

Muutakin toimintaa yhdistyksellä on suunnitteilla jäsenille ja muillekin. Niistä myöhemmin. Sen verran voin verhoa raottaa, että ainakin jotain kirjoittamiseen liittyvää on mahdollisesti tulossa. Itse olen innokas kirjoittaja. Olen kirjoittamisen maisteri ja myös kirjastonhoitaja. Erityisesti runous on oma alani. Tänä talvena olen kirjoittanut ja muokannut runokokoelmaa, jonka toivon voivani jossain vaiheessa julkaista. Ota yhteyttä, jos herää kysymyksiä tai kommentteja mielenterveyteen liittyen. Vastaan, jos osaan tai otan asiasta selvää.

s-posti: marita.timonen@nousevamieli.org