Trauma-näkökulma psykoosiin ja muihin mielenterveysongelmiin

Järjestäjinä Lapinlahden Lähde ja Nouseva mieli - Suomen skitsofreniayhdistys ry

Lauantaina 4. syyskuuta 2021 klo 13

Verkossa Facebook Livessä

Nouseva mieli -Suomen skitsofreniayhdistys ry järjestää Lapinlahden Lähteellä (Lapinlahdenpolku 8, Helsinki) tämän keskustelutilaisuuden, jossa psykiatri Anssi Leikola luennoi traumojen ja mielenterveysongelmien välisistä yhteyksistä. Luento pidetään korona-rajoitusten vuoksi etänä, eli striimataan.Tallennetta voi myöhemmin katsoa Nousevan Mielen sivuilla.

Tilaisuus on osa Heroines -taidenäyttelyn muodostamaa tapahtumapäivää Lapinlahden Lähteellä. Heroines -taideteokset ovat syntyneet kirjallisuusterapian pilottiryhmän tekstien pohjalta.

Tilaisuus myös lähetetään verkossa eli striimataan Lapinlahden Lähteen auditoriosta Facebook -livelähetyksenä sekä tallennetaan yhdistyksen www-sivuille. Seuraa siis näitä Nousevan mieli ry:n Face-sivuja ja www.nousevamieli.fi -sivuja.