You are currently viewing Kirjoittajakurssi

Kirjoittajakurssi

Nousevassa mielessä järjestetään syksyn-23 aikana kirjoittajakurssi, joka koostuu harjoituksista ja niihin liittyvistä keskusteluista. Kurssin teema on omaelämäkerrallinen, mutta se ei ole terapeuttinen. Harjoituksissa käytetään aineistoa esimerkiksi päiväkirjoista, unista, aistimuistoista, tärkeistä käänne- tai murroskohdista elämässä, yhteiskunnallisista/historiallisista tapahtumista suhteessa omaan elämään sekä lähettämättömistä kirjeistä. Tuotettuja tekstejä voi jakaa toisten osanottajien kanssa omien tuntemusten mukaan. Pakollista jakaminen ei ole. 

Kurssi toteutuu Zoomissa internetissä neljänä iltana lokakuussa: 

Tiistaisin 3.10., 10.10., 17.10. ja 24.10. klo 18-20. 

Kirjoittajakurssi on jäsenille maksuton. Jos et ole jäsen, mutta haluat tulla kurssille, voit liittyä jäseneksi maksamalla 15 euroa yhdistyksen tilille. 

Ilmoittautuminen 2.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: 

ehmtimonen@gmail.com 

Ilmoittautuneille lähetetään linkit sähköpostiin, eli osallistuaksesi Zoomissa tarvitset sähköpostiosoitteen. Klikkaamalla linkkiä mainittuina ajankohtina Zoom avautuu koneellesi tai älypuhelimeesi. 

Ohjaajina Nousevasta mielestä toimivat Marita Timonen ja Karoliina Maanmieli. Jos zoomin kanssa tulee ongelmia, voit soittaa Karoliinalle numeroon: 050 3454537. Karoliina on mukana ensimmäisellä kerralla alussa. Sen jälkeen Marita ohjaa kurssia.