Yhdistys

Liity jäseneksi

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille. Yhdistykseen voi liittyä myös kannatusjäseneksi ja yhdistys ottaa vastaan myös lahjoituksia.

Jäsenmaksut vuonna 2023:
1 hlö/vuosi 15 euroa.
Kannatusjäsenmaksu 30 euroa.

Tilinumero: FI38 572241201251 07

Ohje:
Maksaessasi laita viestikenttään nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

Jäsenedut

​Yhdistyksen jäsenenä voit osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin ja saat kotiin kannettuna yhdistyksen Poutapilvi-lehden. Osana yhdistystä sinulla on myös mahdollisuus saada äänesi paremmin kuuluviin.

Jäsenenämme olet oikeutetuttu myös Mielenterveyden keskusliiton jäsenetuihin. Jäsenetuihin kuuluu mm. jäsenkirje, erilaisia alennuksia, kursseja ja tapahtumia sekä mahdollisuus hakea lomatukea.

Mielenterveyden keskusliiton jäsenedut

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Uusi EU:n tietosuoja-asetus tuli velvoittavasti voimaan 25.5.2018.

Tietosuoja-asetus lisää henkilötietojen käsittelyn läpinäkyvyyttä ja suojelee yksityisyyttä entistä paremmin. Nouseva mieli – Suomen skitsofreniayhdistys ry (jatkossa tässä tekstissä: Nouseva mieli) pitää jäsenistään rekisteriä jotta voimme tiedottaa yhdistyksen toiminnasta ja lähettää jäsenlehden. Jäsenrekisterin tiedot (nimi, osoite sekä mahdollinen hallituksen jäsenyys) luovutetaan Mielenterveyden keskusliitolle, jonka jäsenyhdistys Nouseva mieli on. MTKL postittaa jäsenilleen jäsenkortin ja mm. jäsenkirjeen ja hyödyt muistakin jäseneduista. Kun Nouseva mielen jäsen jättää maksamatta jäsenmaksun kahden vuoden ajan, hänet lähtökohtaisesti poistetaan jäsenrekisteristä. Emme luovuta tietojasi muille tahoille. Halutessasi sinulla on mahdollisuus saada nähtäväksi mitä tietoja sinusta on tallennettu sekä oikeus tietojen rajoittamiseen ja poistamiseen.

Jäsenrekisterivastaava Susanna Ojanperä vastaa tarvittaessa henkilötietojen käsittelyä koskeviin kysymyksiin. Sähköposti susanna.ojanpera@nousevamieli.org