Yhdistys

Liity jäseneksi

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille. Yhdistykseen voi liittyä myös kannatusjäseneksi ja yhdistys ottaa vastaan myös lahjoituksia.

Jäsenmaksut vuonna 2023:
1 hlö/vuosi 15 euroa.
Kannatusjäsenmaksu 30 euroa.

Tilinumero: FI38 572241201251 07

Ohje:
Maksaessasi laita viestikenttään nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

Jäsenedut

​Yhdistyksen jäsenenä voit osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin ja saat kotiin kannettuna yhdistyksen Poutapilvi-lehden. Osana yhdistystä sinulla on myös mahdollisuus saada äänesi paremmin kuuluviin.

Jäsenenämme olet oikeutetuttu myös Mielenterveyden keskusliiton jäsenetuihin. Jäsenetuihin kuuluu mm. jäsenkirje, erilaisia alennuksia, kursseja ja tapahtumia sekä mahdollisuus hakea lomatukea.

Mielenterveyden keskusliiton jäsenedut

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Uusi EU:n tietosuoja-asetus astui voimaan 25.5.2018.

​Tietosuoja-asetus lisää henkilötietojen käsittelyn läpinäkyvyyttä ja suojelee yksityisyyttä entistä paremmin. Skitsofreniayhdistys pitää jäsenistään rekisteriä jotta voimme tiedottaa yhdistyksen toiminnasta ja lähettää jäsenlehden. Jäsenrekisterin tiedot (nimi, osoite sekä mahdollinen hallituksen jäsenyys) luovutetaan Mielenterveyden keskusliitolle, jonka jäsenyhdistys Skitsofreniayhdistys on. MTKL postittaa jäsenilleen jäsenkortin ja mm Revanssi-lehden ja hyödyt muistakin jäseneduista. Kun Skitsofreniayhdistyksen jäsen jättää maksamatta jäsenmaksun kahden vuoden ajan, hänet poistetaan jäsenrekisteristä. Emme luovuta tietojasi muille tahoille. Halutessasi sinulla on mahdollisuus saada nähtäväksi mitä tietoja sinusta on tallennettu sekä oikeus tietojen rajoittamiseen ja poistamiseen.

Jäsenrekisterivastaava Anita Passilahti vastaa tarvittaessa henkilötietojen käsittelyä koskeviin kysymyksiin. Lähetä viestiä tai soita anita.passilahti@gmail.com, puh 044 305 6224